top of page

KONOPLJIN MELEM 

 HERBIO KONOPLJIN MELEM, izrađen je od čistog, nerafiniranog hladno prešanog ulja konoplje, koje sadrži veliku količinu višestruko nezasićenih masnih kiselina kao što su OMEGA-3, OMEGA-6, OMEGA-9, te visokovrijednu GLA masnu kiselinu.

Ove masne kiseline koriste koži na brojne načine, uključujući i duboko ozdravljenje i vlažnost kože. Konopljino ulje je bogat izvor fitonutrijenata koji štite kožu tijela. Sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B6, C, D i E.

 

Pomaže kod dermatitisa, te služi kao potporna terpija u lječenju psorijaze i gljivičnih oboljenja kože. Koristi se za suhu i zrelu kožu te u tretmanu manjih nepravilnosti kože i bora. Konopljino ulje sadrži više od 50% linolne kiseline, koja je klinički dokazano protuupalno korisna za poslije laserskog liječenja, operacije na koži, akna, suncem oštećenoj koži ili kod ubrzanog starenja kože.

HERBIO KONOPLJIN MELEM sadrži samo prirodne sastojke, ulje konoplje i pčelinji vosak.

 

Akne su najčešća bolest kože i utječe na sve uzraste.

Danas, to utječe na milione ljudi na planeti, a utjecaj su mnogih čimbenika, uključujući neprirodnu kozmetiku, stres, trudnoću i prehranu.

Gotovo 70% mladih u dobi od 12-17 ima iskustvo s aknama.

Hormonska neravnoteža nemože se liječiti vanjskom primjenom, međutim, kliničke studije su pokazale da proizvodi za njegu kože od konoplje sadrže vrlo visok postotak GLA i LA koji su vrlo učinkoviti u terapijskom liječenju akni i kožnih bolesti te potiskuju upale i time spriječavaju i ublažavaju nastanak novih "akni."

 

Aplikacija: nanesite tanki sloj na željeno mjesto više puta dnevno.

 

Napomena: čuvati na hladnom i tamnom mjestu

"Na kožu smijemo stavljati samo ono što možemo i pojesti".

 

Koža je naš najveći organ i apsorbira sve što nanesemo na nju. Ako nešto ne možemo pojesti jer bi moglo biti otrovno, nema smisla to isto staviti na kožu, jer će kao i u slučaju da se pojede, dospjeti u krvotok.

 

Konopljin melem za usne je superioran u odnosu na ostale preparate za usne iz nekoliko razloga:

 

Prvi razlog je što je većina melema za usne zapravo loša za njegu vaših usnana.

Na površini imaju hidratantni učinak, međutim, oni povećavaju suhoću i ispucalost nakon što vaše usne upiju te sadržaje.

 

Većina balzama za usne sadrži petrolej i alkoholne nusproizvode.

Za oba sastojka je dokazano da smanjuju očuvanost i povećavaju suhoću usana!

 

 

bottom of page