top of page

*HERBIO PREMIUM QUALITY *

 BIO ULJE KONOPLJE

EKOLOŠKI CERTIFICIRANI PROIZVOD HR EKO-05

 

Sadrži visoki udio GLA-a od 4,35% 

Postotak GLA je pokazatelj kvalitete i čistoće ulja konoplje.

Herbio hladno prešano PREMIUM BIO ulje od konoplje je svijetlo do tamnozelene boje te ima ugodan i blag okus oraščića. Dobiveno je od odabranih sjemenki industrijske konoplje koje su uzgajane isključivo organski.

 

Od svih hladno prešanih ulja, konopljino je najbolji „čistač“ organizma. To je jedino biljno ulje koje sadrži idealan omjer omega 3 i omega 6 nezasičenih masnih kiselina.

 

To su esencijalne masne kiseline koje čovjek ne može sam proizvesti i stoga ih je nužno unositi u svakodnevnoj prehrani , a vrlo su bitne za rad krvožilnog sustava, srca i mozga. Hladno prešano ulje konoplje sadrži oko 75% višestruko nezasičenih masnih kiselina koje se pravilnom konzumacijom ne talože u salo, tzv. zdrave masti.

 

Ulje konoplje izuzetno je zdravo jer pomaže kod reguliranja tjelesne težine, redovitom upotrebom snižava loš kolesterol do 65%, ima jaka antioksidacijska svojstva, ima jaka antimikrobna i prootuupalna svojstva, izbacuje suvišnu vodu iz organizma, regulira probavu i metabolizam masti, čisti i jača arterije, regulira rad jetre i gušterače......

 

Ulje konoplje također pomaže kod problema menopauze, dijabetesa i sprečava razvoj dijabetesa tipa 2, bubrežnih oboljenja, gastritisa i reumatoidnog artritisa, hemeroida, autoimunih bolesti (alergija), zdravlja kože, kose i noktiju, jača koncentraciju i pamćenje.....

Sastav : 100% ulje konoplje
Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:
Energeska vrijednost 3696kj(899kcal)
Bjelančevine 0%
Ugljikohidrati 0%

Sol 0%
Masti 100%
od toga višestruko nezasićenih 81,31%
od toga
OMEGA 6 - 59,04 %
OMEGA 3 - 22,27 %
GLA - 4,35 %


Upute čuvanja: Čuvati na tamnom i hladnom mjestu. Najbolje u hladnjaku.


Upute za upotrebu:

1 – 3 male čajne žlice kroz dan,kao dodatak salatama ili hladnim jelima.


Zemlja porjekla: Hrvatska
Proizvođač : HERBIO PULS d.o.o. 

Šetalište Franje Lučića 24

10410 Velika Gorica

bottom of page